Весільний торт

Весільний торт

Весілля найголовніша подія та найсерйозніший крок у житті молодят. Саме тому кожна деталь мироприємства повинна залишити найпозитивніший слід у запрошених. Наприкінці вечора усі повинні посмакувати весільний торт. Цей десерт поєднує у собі традиції пращурів та сьогочасні віяння. Викуп першого шматка, «відріз» шматків обрученими, розкидування крихт-все це пророчить щасливе життя подружжя. Але ж яким повинен бути торт у такому разі?

Точної відповіді не скаже ніхто. Велике розмаїття кольорів, декілька ярусів або ж маленький тендітний чізкейк обирається персонально парою. Якщо гостей бажають здивувати, закохані нерідко обирають величезні за розміром ласощі з фальш ярусами. Верхівку іноді прикрашають світлодіодними гірляндами. Такі авангардні кондитерські твори готує цілий цех більше двох днів. Барви на ліпнину можна обрати у будь-якому стилі, хоч мілітарі.Не виключене оснащення торту живими квітами або ажурними стрічками з шоколаду або карамелі.

Однозначно лише те, що колір десерту повинен збігатися з тематикою свята, зайвими не стануть різноманітні мастичні прикраси. Вважається, що для скорішого поповнення у родині торт повинен містити фрукти. Повертаючись до традицій, можна додати фігурки з маршмелоу або зефіру, щоб їх на щастя взяли незаміжні дівчата.

Класичні українські традиції не диктують подібної урочистості. Достатньо великого короваю з пшениці вищого гатунку, прикрашеного кетягами калини та дрібкою солі.

Не зважаючи на оформлення, смак ласощів повинен буди насиченим та витонченим. З цього приводу є декілька уточнень:

  • Обирати десерт необхідно за декілька тижнів до дати реєстрації. Деякі складові потребують довгої обробки, вистоювання або просушки.
  • Заздалегідь слід проглянути галерею майстрів-кондитерів, бо можливо молодята оберуть мікс з декількох оформлень. До речі, існують навіть овочеві торти з ф ʹюжн кухні.

Найважливішим залишається якість інгредієнтів, їх натуральність та щирі побажання щастя подружжю. За випікання мусять братися лише професіонали, бо ніщо не повинно засмутити радісного моменту.

Leave a Reply